Ga voor de MEGA UPLEVEL van jouw leven 🔥

Jolien

Dankzij je enthousiasme in de podcast en herkenbare verhalen, twijfelde ik geen seconde om in de out of the box te stappen. Ik ging me interesseren in financieel onafhankelijk worden, en zocht iemand die me dit duidelijk kon uitleggen. Er was zoveel te leren dat ik niet wist waar te beginnen. Door de out of the box heb ik nu een goede start, en zo veel meer dan dat omdat je zoveel goede informatie geeft. Ik weet nu veel beter wat ik wel en niet wil en waar mijn interesse ligt. Dank voor de nieuwe inzichten.

Leen

Ik kocht je cursus toen 'm juist uitkwam en ben hier echt superblij mee. Elke keer als ik een les volg leer ik zoveel en maak je mijn week stukken beter met je enthousiasme. Ik stapte in om financiële vrijheid beter te leren begrijpen en kreeg buiten dat, ook een heel nieuw inzicht over hoe ik wil dat mijn leven eruit gaat zien. Wat jij zo goed doet en ik nu ook toepas is om gewoon je ding te doen en je niet laten tegenhouden door anderen. Wat is dat een bevrijding. Sinds ik de out of the box volg, ken ik mezelf beter en voel ik me een stuk gelukkiger. Dankjewel, ik ben zo blij dat ik ben ingestapt!

Els

Rika, complimenten voor de leuke cursus. Ik ben helemaal geactiveerd!! Ik ben 33 en kan mezelf wel voor de kop slaan dat ik hier niet eerder mee begonnen ben. Ik maak nu 1 avond in de week vrij om hiermee bezig te zijn en dingen op een rijtje te krijgen. Je hebt me zo aangezet tot een totaal ander leven. WAUW. Echt dankjewel!