Jij hebt nood aan een bewezen strategie voor een leven in vrijheid & overvloed! Dit is hoe 👇🏻

In dit programma claimen studenten en deelnemers meerdere inkomstenstromen, financiële vrijheid, 200K instant manifestaties, generational wealth, fulltime leven van hun eigen zaak en zoveel MEER.

Steffi

Ik kan zeggen dat mijn leven op korte tijd hard getransformeerd is. Alles gaat met stapjes, maar als het 1x duidelijk is gaat het ook zooo snel! Dus, nogmaals Rika.. DANKJEWELLLL. .. Want zonder jou had ik misschien nog als een dolle rondgelopen. Ik volg zangcoaching en ben in een band terecht gekomen, 1 van mijn grootste dromen ooit!! Ik werk deeltijds zelfstandig en plan mijn dagen hoe ik het zelf wil. Nu sluit mijn werk aan bij mijn leven en niet meer andersom, dit geeft zoveel vrijheid! Ik leef bewuster, ben gaan investeren, drink geen alcohol meer en sport. Mijn leven staat niet meer stil en het vertrouwen in het universum wordt steeds groter want OMG het is allemaal zo echt.

Leen

Sinds ik de out of the box volgde ben ik meer van mezelf gaan houden. Ik voel me zoveel beter, ik doe weer wat ik graag doe. Hierdoor voel ik me ook een stuk gelukkiger en heb ik vaak meer rust in mijn hoofd. Ik sta veel positiever tegenover geld en ben veel bewuster over mijn eigen verhaal maar ook van dat van anderen. Geld is er genoeg en IEDEREEN kan dit aantrekken. Nu, een jaar later kan ik echt zeggen dat als ik de cursus niet had gevolgd ik nog niet had gestaan waar ik nu sta. Daarom raad ik de out of de box ook aan, ik kom uit een diepe put en had hier niet zo snel uit geraakt zonder deze training. Dankjewel Rika!

Eva

200.000 euro gemanifesteerd!! 6 weken nadat ik me inschreef voor het out of the box programma. Ik heb zóveel stappen gezet na de laatste Q&A met jou, Rika. Ik schreef mezelf een check van 200K en 6 weken later is dit gewoon gemanifesteerd. En dat niet alleen, ik ben ook gevraagd om met mijn schilderijen een expo te doen en ik ben pas net begonnen. Alles gaat heel snel ineens.. ik voel me heel dankbaar waw.