Dé resultaatgerichte 5 maanden manifestatietraining voor ambitieuze vrouwen die groots willen gaan in hun leven en klaar zijn met de middelmaat!

Eva

200.000 euro gemanifesteerd!! 6 weken nadat ik me inschreef voor je programma. Ik heb zóveel stappen gezet na de laatste Q&A met jou, Rika. Ik schreef mezelf een check van 200K en 6 weken later is dit gewoon gemanifesteerd. En dat niet alleen, ik ben ook gevraagd om met mijn schilderijen een expo te doen en ik ben pas net begonnen. Alles gaat heel snel ineens.. ik voel me heel dankbaar waw.

Leen

Sinds ik je online traject volgde ben ik meer van mezelf gaan houden. Ik voel me zoveel beter, ik doe weer wat ik graag doe. Hierdoor voel ik me ook een stuk gelukkiger en heb ik vaak meer rust in mijn hoofd. Ik sta veel positiever tegenover geld en ben veel bewuster over mijn eigen verhaal maar ook van dat van anderen. Geld is er genoeg en IEDEREEN kan dit aantrekken. Nu, een jaar later kan ik echt zeggen dat als ik de cursus niet had gevolgd ik nog niet had gestaan waar ik nu sta. Daarom raad ik jouw coaching aan, ik kom uit een diepe put en had hier niet zo snel uit geraakt zonder deze training. Dankjewel Rika!

Katrien

YIHA, ik ben gestopt met mijn baan in loondienst en leeft nu fulltime van eigen zaak!! Dankjewel voor de kennis en praktische toepassingen! Deze training is een must voor iedereen en mindshifting!!