Neem de controle weer & manifesteer de F*CK uit jouw droomleven ✨

Katrien

YIHA, ik ben gestopt met mijn baan in loondienst en leeft nu fulltime van eigen zaak!! Dankjewel voor de kennis en praktische toepassingen voor financiële vrijheid, ik verdiep me nu vooral in beleggen om op lange termijn compleet financieel vrij te zijn. Dankjewel, deze training is een must voor iedereen en mindshifting!!

Leen

Sinds ik de out of the box volgde ben ik meer van mezelf gaan houden. Ik voel me zoveel beter, ik doe weer wat ik graag doe. Hierdoor voel ik me ook een stuk gelukkiger en heb ik vaak meer rust in mijn hoofd. Ik sta veel positiever tegenover geld en ben veel bewuster over mijn eigen verhaal maar ook van dat van anderen. Geld is er genoeg en IEDEREEN kan dit aantrekken. Nu, een jaar later kan ik echt zeggen dat als ik de cursus niet had gevolgd ik nog niet had gestaan waar ik nu sta. Daarom raad ik de out of de box ook aan, ik kom uit een diepe put en had hier niet zo snel uit geraakt zonder deze training. Dankjewel Rika!

Jolanda

Wat ben ik blij dat ik voor mezelf durfde kiezen. De meest ongelooflijke dingen gebeuren de laatste tijd bij mij, zoals: ik kreeg ineens het idee om mijn garage om te bouwen tot atelier zodat ik gewoon lekker thuis mijn zaak kan uitbouwen. Ik heb zelfs al een projectaanvraag binnen en kan aan de slag. Zo benieuwd wat het universum nog meer voor me in petto heeft!