Jij hebt nood aan een bewezen strategie voor een leven in vrijheid & overvloed! Dit is hoe 👇🏻

In dit programma claimen studenten en deelnemers meerdere inkomstenstromen, financiële vrijheid, 200K instant manifestaties, generational wealth, fulltime leven van hun eigen zaak en zoveel MEER.

Steffi

Ik kan zeggen dat mijn leven op korte tijd hard getransformeerd is. Alles gaat met stapjes, maar als het 1x duidelijk is gaat het ook zooo snel! Dus, nogmaals Rika.. DANKJEWELLLL. .. Want zonder jou had ik misschien nog als een dolle rondgelopen. Ik volg zangcoaching en ben in een band terecht gekomen, 1 van mijn grootste dromen ooit!! Ik werk deeltijds zelfstandig en plan mijn dagen hoe ik het zelf wil. Nu sluit mijn werk aan bij mijn leven en niet meer andersom, dit geeft zoveel vrijheid! Ik leef bewuster, ben gaan investeren, drink geen alcohol meer en sport. Mijn leven staat niet meer stil en het vertrouwen in het universum wordt steeds groter want OMG het is allemaal zo echt.

Katrien

YIHA, ik ben gestopt met mijn baan in loondienst en leeft nu fulltime van eigen zaak!! Dankjewel voor de kennis en praktische toepassingen voor financiële vrijheid, ik verdiep me nu vooral in beleggen om op lange termijn compleet financieel vrij te zijn. Dankjewel, deze training is een must voor iedereen en mindshifting!!

Eva

200.000 euro gemanifesteerd!! 6 weken nadat ik me inschreef voor het out of the box programma. Ik heb zóveel stappen gezet na de laatste Q&A met jou, Rika. Ik schreef mezelf een check van 200K en 6 weken later is dit gewoon gemanifesteerd. En dat niet alleen, ik ben ook gevraagd om met mijn schilderijen een expo te doen en ik ben pas net begonnen. Alles gaat heel snel ineens.. ik voel me heel dankbaar waw.